hoe we werken

#hekje heeft een vaste werkwijze. De gedetailleerde werkwijze kan natuurlijk per project verschillen, maar heeft altijd dezelfde opbouw. De projecten bij #hekje doorlopen drie fasen, of het nu om een video, een animatie of om special effects gaat. U als klant kunt in elke ontwikkelingsfase inzage houden in het project. Het project zelf kan in tijd variëren van één dag tot een aantal weken, afhankelijk van de grootte van het project.

#1 UW VRAAG

In de eerste fase staat uw vraag centraal: Wat zijn uw wensen? Wat is uw boodschap en hoe wilt u die overbrengen? Wat is uw doelgroep?

Door antwoorden te vinden op deze vragen, krijgen wij een beeld van uw wensen en behoeften. Ook willen wij graag van u weten of er zaken zijn waar wij rekening mee moeten houden, zoals een bestaande huisstijl.

Als wij genoeg informatie hebben verzameld, kunnen we een advies uitbrengen. In dit advies geven we aan welk product volgens ons het beste bij u en uw wensen past.

#2 ONS VOORSTEL

In de tweede fase doen we een voorstel voor een vorm. Na het advies dat wij eerder aan u hebben gegeven, wordt nu concreet gemaakt welke vorm het product zal krijgen.

Naast een vormvoorstel maken wij ook een ontwerp (zolang het door u gekozen product dit vereist). Zo’n ontwerp kan de vorm hebben van een script, een moving storyboard of een grafisch ontwerp. Uiteraard houdt u als klant ook in deze fase inzage in het ontwikkelingsproces. In deze fase is de terugkoppeling van u voor ons erg belangrijk.

#3 DE PRODUCTIE

In de derde en laatste fase begint de eigenlijke productie en ontwikkeling van het door u gekozen product. Dit kan uiteraard alleen maar plaatsvinden, wanneer eerdere fasen met succes zijn afgerond. Wij sturen u tussenversies, waardoor u bij elke stap betrokken blijft bij de ontwikkeling van uw product.

Start typing and press Enter to search