wie we zijn

  • Patrick Davelaar
    Patrick Davelaar Baas beelden
  • Dion van den Berg
    Dion van den Berg Conceptkoning, marketingmeester
  • Stage lopen? Stuur je portfolio!
    Stage lopen? Stuur je portfolio!

#hekje en Daadkr8 werken sinds 2013 samen vanuit een coöperatieve gedachte. Elkaar versterken en aanvullen waar dat kan en tegelijkertijd flexibel blijven waar dat nodig is. #hekje vindt haar oorsprong in de hoek van de middelen, met de nadruk op bewegend beeld, zoals video, animatie en motion graphics. De wortels van Daadkr8 liggen in evidence based marketing en productontwikkeling, met als zwaartepunt de tactische vertaling van strategische doelen en het ontwikkelen en uitvoeren van (marketing)campagnes.

Sinds 2019 werken we samen onder een nieuwe vlag: Pappenheimers. Marketing en productontwikkeling met de input van klanten als basis.

Onze nauwe en langdurige samenwerking stelt ons in staat om niet alleen kwalitatief hoogwaardige, maar ook effectieve campagnes te ontwikkelen en uit te voeren. Daarnaast beschikken we onder de gedeelde merknaam Pixelposting over een methode om geproduceerde content voor online middelen te kunnen gebruiken in offline en on-site omgevingen met behulp van een combinatie van beeldschermen en in eigen beheer ontwikkelde hardware en software.

Start typing and press Enter to search